حضور رئیس خندان فدراسیون فوتبال در انتخابات / بررسی عملکرد علی کفاشیان
به گزارش صمیمنیوز ،علی کفاشیان از آن زمانی به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال تکیه زد که محمد علیآبادی قصد داشت این صندلی را تصاحب کند اما با توجه به مشکلات قانونی که برای او به وجود آمد نتوانست در مجمع حضور پیدا کند تا کفاشیان به عنوان تنها کاندیدای باقی مانده ریاست مهمترین فدراسیون ورزشی کشور را بر عهده بگیرد.
وی که کاملاً اتفاقی به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شده بود بعدها از این موضوع پرده برداشت و گفت: «سال ۸۶ قرار بود آقای علیآبادی به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال معرفی شود اما به اجبار او کنار کشید و من به عنوان تنها کاندیدا ماندم و به صورت تحمیلی و اشتباهی رئیس فوتبال شدم».
انتخاب سرمربی تیم ملی
انتخاب کارلوس کیروش به عنوان سرمربی تیم ملی یک اتفاق مثبت برای فوتبال ایران بود. مربیای که در شروع کارش اعلام کرد میخواهد نسل آینده فوتبال ایران را بسازد و حتی در این کار نیز شهره بود ، اما کیروش در چهار سال اول حضورش در ایران این کار را انجام نداد و حضور تیم ملی در جام جهانی هم با نسلی بود که آینده فوتبال ایران نبودند و بیشتر این بازیکنان در جام جهانی بعدی نمیتوانند کمکی به تیم ملی بکنند. با این حال کیروش کار خودش را انجام داد و به تمام منتقدانش هم جواب سر بالا داد. شاید بتوان گفت جدیترین منتقد و مخالف کیروش نیز خود علی کفاشیان بود اما وی با وجود مخالفت با این مربی دوباره قراردادش را تمدید کرد.
حضور کفاشیان در کمیته فوتسال
اول شهریور ۱۳۹۵ بود که علی کفاشیان با حکم رئیس فدراسیون فوتبال ، کارش را در کمیته فوتسال آغاز کرد.
کفاشیان بعد از سیدرضا افتخاری سرپرست کمیته فوتسال شد و وارث تیمی بود که توانست عنوان سوم جام جهانی کلمبیا را از آن خود کند. افتخاری پیش از این توانسته بود با خرید یک ساختمان مجزا، کمیته فوتسال را از ساختمان فدراسیون فوتبال جدا کند و گام بلندی برای جدا کردن ساختارهای اداری فوتسال بردارد.
در کارنامه کاری علی کفاشیان تلاش برای میزبانی ایران در جام جهانی ۲۰۲۰ فوتسال هم دیده می شود. هرچند که این میزبانی در نهایت به ایران نرسید اما کفاشیان و کمیته فوتسال همراه با فدراسیون فوتبال برای گرفتن میزبانی گام هایی برداشت ولی این تصمیم، از سوی نهادهای خارج از فوتسال و فوتبال حمایت نشد تا شانس بزرگ فوتسال ایران به سادگی از دست برود.
ثبت رکورد ۸ سفر خارجی در ۲ سال
کفاشیان هرچند در این مدت، کمتر در ساختمان کمیته فوتسال آفتابی می شد و دفترش در فدراسیون فوتبال را ترجیح می داد، اما در سفرها حضور پررنگی داشت.
کلمبیا (جام جهانی ۲۰۱۶)، تایلند (جام ملتهای زیر بیست سال آسیا ۲۰۱۷)، ویتنام (جام باشگاههای آسیا ۲۰۱۷)، ترکمنستان (داخل سالن آسیا ۲۰۱۷)، چین تایپه (جام ملتهای آسیا ۲۰۱۸)، اندونزی (جام باشگاههای آسیا ۲۰۱۸)، تایلند (جام ملتهای بانوان آسیا ۲۰۱۸) و تایلند (جام باشگاههای جهان ۲۰۱۸)، هشت سفری بوده است که کفاشیان در این دو سال برای حضور در مسابقات مختلف فوتسالی داشته است.
این درحالی است که تاکنون هیچ مدیر فوتسالی و حتی فوتبالی، این تعداد سفر برای حضور در مسابقات نداشته است.
وحید شمسایی درباره ارزیابیاش از عملکرد علی کفاشیان در هشت سال فعالیش هم اظهار کرد: کفاشیان آدم دوست داشتنیاست و عملکردش رضایت بخش بود. او کارهای زیادی برای فوتسال و فوتبال انجام داد. هرچند در زمان کفاشیان از لحاظ مالی یک مقدار افت کردیم ولی او هر کاری از دستش بر آمد، انجام داد و با تمام توان برای فوتبال و فوتسال کار کرد.
عملکرد روزهای خوب فوتبال کشور با ریاست کفاشیان
تیم فوتبال نوجوانان
تیم فوتبال نوجوانان کشورمان از زمان حضور کفاشیان در فدراسیون فوتبال تا به حالا چهار تورنمنت آسیایی و دو تورنمنت جهانی را پشت سر گذاشته که نتایج این رقابتها به شرح زیر است:
رقابتهای قهرمانی فوتبال نوجوانان آسیا
سال ۲۰۰۸: همگروهی با ازبکستان، بحرین و سنگاپور
صعود با ۹ امتیاز به عنوان تیم اول مرحله گروهی و حضور در فینال که با پیروزی ۲ بر یک مقابل کرهجنوبی به عنوان قهرمانی این دوره از رقابتها رسید.
سال ۲۰۱۲: همگروهی با کویت، لائوس و یمن
صعود با ۹ امتیاز به عنوان تیم اول مرحله گروهی و پیروزی ۵ بر یک مقابل استرالیا در مرحله یک چهارم نهایی و در نهایت شکست ۳ بر ۲ مقابل ازبکستان در نیمهنهایی.
تیم فوتبال امید
ناکامیهای تیم امید برای صعود به المپیک ارتباطی به زمان ریاست کفاشیان ندارد و سالهاست که فوتبال ایران نتوانسته المپیکی شود .
تیم ملی فوتسال
تیم ملی فوتسال کشورمان در زمان حضور کفاشیان در فدراسیون دو دوره هم در جام جهانی شرکت کرده است که نتایج آن به شرح زیر است:
مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا
سال ۲۰۰۸: همگروهی با چین، تاجیکستان و کویت
صعود با ۹ امتیاز به عنوان تیم اول مرحله گروهی و در نهایت پیروزی ۴ بر صفر مقابل تایلند در دیدار فینال و رسیدن به مقام قهرمانی.
سال ۲۰۱۰: همگروهی با استرالیا، تاجیکستان و کویت
صعود با ۹ امتیاز به عنوان تیم اول مرحله گروهی و در نهایت پیروزی ۸ بر ۳ مقابل ازبکستان در دیدار فینال و رسیدن به مقام قهرمانی.
سال ۲۰۱۲: همگروهی با استرالیا، قطر و کرهجنوبی
صعود با ۹ امتیاز به عنوان تیم اول مرحله گروهی، شکست ۵ بر ۴ مقابل تایلند در نیمهنهایی و بازماندن از حضور در فینال برای اولین بار و در نهایت پیروزی ۴ بر صفر مقابل استرالیا در دیدار ردهبندی و رسیدن به مقام سومی.
سال ۲۰۱۴: همگرهی با استرالیا، اندونزی و چین
صعود با ۹ امتیاز به عنوان تیم اول مرحله گروهی و تساوی ۲ بر ۲ مقابل ژاپن در دیدار فینال و در نهایت شکست ۳ بر صفر در ضربات پنالتی و از دست دادن قهرمانی آسیا برای سومین بار.
مسابقات جام جهانی فوتسال
سال ۲۰۰۸: همگروهی با اسپانیا، چک، لیبی و اروگوئه
صعود با ۱۰ امتیاز به عنوان تیم دوم مرحله گروهی و حضور در دور دوم مرحله گروهی. همگروهی با برزیل، ایتالیا و اوکراین و سوم شدن در گروه با ۴ امتیاز به علت تفاضل گل کمتر نسبت به ایتالیا.
تیم ملی فوتبال
مسابقات مقدماتی جام جهانی
سال ۲۰۱۴: همگروهی با کرهجنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان
کسب ۱۶ امتیاز در دور نهایی مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی و صعود به جام جهانی برای نخستین بار به عنوان تیم اول گروه.
حال باید دید علی کفاشیان با گذشت چند سال دوری از فوتبال کشور و داشتن تجربیات تلخ و شیرین در این رشته ی
ورزشی با چه برنامه و رویکردی در این انتخابات حاضر شده است .
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید